maandag 15 juni 2009

mei 09



- We zijn i.v.m. een fikse verbouwing aan ons huis even verhuist naar een tijdelijk onderkomen. Tomas woont in deze doos en wij in het tentje daarachter…
geintje natuurlijk, we hebben een huurhuisje vlak in de buurt van het huis wat we aant verbouwen zijn. -De konijnen zijn ook mee verhuist en Tomas is gelukkig over zijn angst heen voor deze beesjes. Hij vond ze eerst n.l. maar 'doodeng'

-Het klimkasteeltje van Tomas is mee verhuist zodat hij in deze tuin ook lekker kan klimmen, glijden en gek doen.
- Plakken en knutselen doet Tomas maar al te graag en sinds kort kan hij ook papiertjes knippen met z'n nieuwe kinderschaartje. Hier dus ff een demofoto van onze knip-ster.


Appie Hein had weeres een geweldige kortingsaksie voor de Efteling waar wij uiteraard dankbaar gebruik van gemaakt hebben op 23 mei 09.
Lekker druk was het wel, maar ja, wij gaan dus ech nie een half uur of langer in de rij staan voor een attractie terwijl er nog zoveel andere leuke dingen zijn waarvoor je nie of nauwlijks hoeft te wachten.
Lekker door het sprookjesbos met een vaste stop op het kikkerkoningplein voor een kei-lekkere brownie.
Verder zijn we in de PiraƱa geweest wat voor Tomasje wat minder succesvol was want hij was de enige die zeiknat werd. De stoomcaroussel vond ie prachtig en hij heeft vol bewondering naar Pardoes staan kijken. Twas een leuk dagje en thuisgekomen viel onze kerel total-loss in slaap op de bank tussen z'n knuffels.

1 opmerking:

  1. hallo jullie 3tjes

    ik wil eigenlijk alleen laten weten dat ik weer helemaal op de hoogte ben.

    groetjes petra

    BeantwoordenVerwijderen